801 11 700 700
Αστική χρέωση απ' όλη την Ελλάδα


Προϊόντα

ΤΥΠΟΣ 120 INOX ΠΡΟΦΙΛ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ο τύπος Τ120 INOX είναι ένα νέο προϊόν που αποτελεί την αναβάθμιση του Τύπου 100 ως μια εναλλακτική πρόταση για τις περιπτώσεις που η τοποθέτηση του πτυσσόμενου κουφώματος γίνεται σε παραλιακές περιοχές με υψηλές συνθήκες υγρασίας.
ΤΥΠΟΣ 100 ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ

Κοιμηθείτε άφοβα με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Ιδιαίτερο design και εύκολη λειτουργία μια και όλη η κατασκευή αποτελείται από ενισχυμένες διατομές αλουμινίου επιτρέποντας την άνετη κύλιση και την ανέξοδη συντήρηση.
ΤΥΠΟΣ 90 ΔΙΠΛΕΣ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΛΑΜΕΣ
.
 

Απόλυτη ασφάλεια - Άψογη αισθητική. Η πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα, προσφέροντας ασφάλεια τόσο σε οικίες-διαμερίσματα, όσο σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.


ΤΥΠΟΣ 110 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το πατζούρι ασφαλείας μελετήθηκε και σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί τη λύση στις περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν ρολά ή επίσης και για την αντικατάσταση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων.


ΤΥΠΟΣ 80 ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διακριτική και αξιόπιστη ασφάλεια. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων όπου υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας, ώστε να ελευθερωθεί το άνοιγμα του παραθύρου.


ΤΥΠΟΣ 70 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Σταθερές μπάρες ασφαλείας ιδανικές για κάθε είδος παράθυρο όπως: κουζίνας, μπάνιου,WC, γκαράζ, βοηθητικών χώρων κλπ. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων που δεν υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας.

        ΤΥΠΟΣ 60 ΜΠΑΡΕΣ
        ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣΝέο Προϊόν:Μπάρες Αφαιρούμενες για Πόρτες, η ιδανική λύση για να ασφαλίσετε Πόρτες εξωτερικές και εσωτερικές, διαμερισμάτων οικιών καταστημάτων κλπ. Τοποθετούνται πίσω από την ανοιγόμενη πόρτα έτσι ώστε εάν τυχόν παραβιαστεί η κλειδαρία της Πόρτας, οι Μπάρες Ασφαλείας δεν θα επιτρέψουν το άνοιγμα της. Τοποθετούνται άμεσα, από τα εξειδικευμένα Συνεγεία μας, και είναι εύκολες στην χρήση τους.


Περισσότερα Video

ΕΚΘΕΣΗ
Κύπρου 8, Χαϊδάρι
Τηλ. 210 5821355
ΕΚΘΕΣΗ Β'
Λ. Αμφιθέας 127, Π.Φάληρο
Τηλ. 210 9888270
ΕΚΘΕΣΗ Γ'
Λ. Κηφισίας 5, Μαρούσι
Τηλ. 210 6854904
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Θέση Πάτημα, Ασπρόπυργος
Τηλ. 210 5596860-2
Copyright © 2011 Viometaloumin - Powered by AttiTech