ΤΥΠΟΣ 120 INOX ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ο τύπος Τ120 INOX είναι ένα νέο προϊόν που αποτελεί την αναβάθμιση του Τύπου 100 ως μια εναλλακτική πρόταση για τις περιπτώσεις που η τοποθέτηση του πτυσσόμενου κουφώματος γίνεται σε παραλιακές περιοχές με υψηλές συνθήκες υγρασίας.
   
 
 
  ΤΥΠΟΣ 100 ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ

Κοιμηθείτε άφοβα με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Ιδιαίτερο design και εύκολη λειτουργία μια και όλη η κατασκευή αποτελείται από ενισχυμένες διατομές αλουμινίου επιτρέποντας την άνετη κύλιση και την ανέξοδη συντήρηση.
 
 

  ΤΥΠΟΣ 90 ΔΙΠΛΕΣ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΛΑΜΕΣ

Απόλυτη ασφάλεια - Άψογη αισθητική. Η πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα, προσφέροντας ασφάλεια τόσο σε οικίες-διαμερίσματα, όσο σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 
  ΤΥΠΟΣ 110 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 

Το πατζούρι ασφαλείας μελετήθηκε και σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί τη λύση στις περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν ρολά ή επίσης και για την αντικατάσταση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων.
   
 
 
  ΤΥΠΟΣ 80 ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διακριτική και αξιόπιστη ασφάλεια. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων όπου υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας, ώστε να ελευθερωθεί το άνοιγμα του παραθύρου.
 
 

  ΤΥΠΟΣ 70 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σταθερές μπάρες ασφαλείας ιδανικές για κάθε είδος παράθυρο όπως: κουζίνας, μπάνιου,WC, γκαράζ, βοηθητικών χώρων κλπ. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων που δεν υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας.
 
 
 
 


ΕΚΘΕΣΗ
Κύπρου 8, Χαϊδάρι
Τηλ. 210 5821355
ΕΚΘΕΣΗ Β'
Λ. Αμφιθέας 127, Π.Φάληρο
Τηλ. 210 9888270
ΕΚΘΕΣΗ Γ'
Λ. Κηφισίας 5, Μαρούσι
Τηλ. 210 6854904
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Θέση Πάτημα, Ασπρόπυργος
Τηλ. 210 5596860-2