Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Τύπος 110

Project Description

Το πτυσσόμενο παντζούρι ασφαλείας της φωτογραφίας τοποθετήθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος προκειμένου να ασφαλιστεί επιπρόσθετα.

Η τοποθέτησή του έγινε από την μέσα πλευρά διότι δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος στον λαμπά του κουφώματος. Ενώ με την εφαρμογή αυτή ακόμη και εάν παραβιαστεί το ρολό και το τζαμιλίκι του κουφώματος – τα οποία βρίσκονται στην έξω πλευρά – ο διαρρήκτης θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει ένα σύστημα ασφαλείας επιπρόσθετο το οποίο θα τον αποτρέψει να παραβιάσει τελικά το κούφωμα.

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη κλειδώνει και ξεκλειδώνει με ειδικό σύρτη που ασφαλίζει την κατασκευή σε δύο σημεία. Πτύσσεται και “μαζεύει” στα αριστερά του κουφώματος ενώ όταν ανοίξει εξολοκλήρου καταλαμβάνει το 7% του πλάτους του κουφώματος, στην πλευρά που μαζεύονται τα φύλλα του παντζουριού.

Η συγκεκριμένη κατασκευή όταν είναι κλειστή δεν επιτρέπει την οπτική επαφή απ΄ έξω προς τα μέσα και το αντίστροφο, έχει design που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερο, και ξεχωρίζει από τις συνηθισμένες εφαρμογές παντζουριών και ρολών που συνήθως χρησιμοποιούνται στις κατασκευές.