Μπάρες ασφαλείας αφαιρούμενες με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης – Τ 82

Μπάρες ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα πατενταρισμένα με μοναδικές καινοτομίες για διάρκεια στον χρόνο και για παροχή μέγιστης ασφάλειας!
Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία προϊόντα της Viometaloumin!

Πληροφορίες για το Προϊόν.

Περιγραφή
Απόλυτη ασφάλεια με υψηλές προδιαγραφές. Οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας Τ 82 επιτυγχάνουν μια καλαίσθητη, διακριτική και αντικλεπτική θωράκιση. Οι μπάρες Τ 82 διαθέτουν πιστοποίηση αντιδιάβρωσης και αντιδιάρρηξης, ενώ κατασκευάζονται από υλικά που διαθέτουν τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και πιστοποίησης. Η μελέτη και σχεδίασή τους περιλαμβάνει εσωτερική ενίσχυση από επιβελτιωμένο χάλυβα Φ20mm, με αποτέλεσμα να μη κόβονται με σιδηροπρίονο. Αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, ελευθερώνοντας έτσι όλο το άνοιγμα του παραθύρου, όπως επίσης αποτελούν την ιδανική λύση για την ασφάλιση των παραθύρων που δεν έχουν παντζούρια, ή που έχουν παντζούρια και χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση και ασφάλεια. Τοποθετούνται συνήθως εξωτερικά των κουφωμάτων ή στην μέση της απόστασης μεταξύ του τζαμιού και του παντζουριού ή ρολού.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
1. Κάσα από νευρωμένο προφίλ αλουμινίου (44mm X 50 mm).
2. Λάμα 2 mm από χάλυβα επιβελτίωσης στην εσωτερική εμπρός πλευρά του προφίλ.
3. Μεταλλικός μηχανισμός που θωρακίζει τα πλαϊνά τοιχώματα.
4. Ειδική κυματοειδή διαμόρφωση, στην εσωτερική πίσω πλευρά του προφίλ, που αποτρέπει την εξόλκευση της στερέωσης και με ενίσχυση από χαλύβδινη διατομή (27mmX40mmx27mm).
5. Πλαστικά δακτυλίδια στη κάσα που προστατεύουν το χρωματισμό στις αντικλεπτικές μπάρες κατά την εγκατάσταση τους και μετά.
6. Σωλήνας αλουμινίου διαμέτρου 26 mm και πάχους 2 mm.
7. Μασίφ χάλυβας επιβελτίωσης Φ20 με επεξεργασία υπερυψηλής σκλήρυνσης 65 HRC που τοποθετείται στο εσωτερικό του σωλήνα και καθιστά αδύνατο το κόψιμο του συστήματος με σιδηροπρίονο.
8. Κλειδαριά του οίκου ABLOY με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης.
Οδηγίες Λειτουργίας
Για να τοποθετήσουμε τις μπάρες:
1. Τοποθετούμε τις μπάρες σπρώχνοντας την κάθε μπάρα ξεχωριστά, αντίθετα προς την κάσα – που έχει το μηχανισμό κλειδώματος – με αποτέλεσμα η μπάρα να βγαίνει από την κάσα. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται για όλες τις μπάρες.
2. Τοποθετούμε το κλειδί ασφαλείας του οίκου ABLOY- με πιστοποίηση αντιδιάρρηξης- στην υποδοχή της κάσας και το περιστρέφουμε 180 μοίρες έτσι ώστε να κλειδώσουν οι μπάρες και να μη μετακινούνται.

Για να αφαιρέσουμε τις μπάρες:
1. Εισάγουμε το κλειδί ασφαλείας στην υποδοχή της κάσας και το περιστρέφουμε 180 μοίρες – σε αντίθετη πορεία από το κλείδωμα- ώστε να απασφαλιστούν οι μπάρες.
2. Αφαιρούμε τις μπάρες σπρώχνοντας την κάθε μπάρα ξεχωριστά, προς την κάσα – που δεν έχει το μηχανισμό κλειδώματος – με αποτέλεσμα η μπάρα να βγαίνει από την απέναντι κάσα. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται για όλες τις μπάρες.

Τέλος υπάρχει δυνατότητα κάποιος να αφαιρέσει συγκεκριμένη μπάρα και τις υπόλοιπες να τις κλειδώσει. Παράδειγμα τέτοιας χρήσης: γκισέ ταμείου ή παράθυρο σε κυλικείο.

Οδηγίες Συντήρησης
Τα πτυσσόμενα προϊόντα ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ χρειάζεται να καθαρίζονται τακτικά καθώς και να λιπαίνονται τα κινούμενα μέρη με σπρέι λαδιού 2 φορές ανά έτος. Υλικά συντήρησης:

Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήστε:
1. Βούρτσα με μαλακή τρίχα με την οποία θα καθαρίσετε τις επιφάνειες που έχουν σκόνη.
2. Διάλυμα μαλακού σαπουνιού σε νερό και πανί με τα οποία πλένετε τις επιφάνειες επιμελώς προκειμένου να απομακρυνθούν τυχόν ακαθαρσίες και ατμοσφαιρικοί ρύποι και σωματίδια που έχουν επικολληθεί στις μεταλλικές επιφάνειες. Η διαδικασία αυτή είναι επιβεβλημένη 2-3 φορές το χρόνο.
3. Λιπαίνετε 2 φορές το χρόνο την κλειδαριά ασφαλείας.
4. Στις παράκτιες περιοχές τα συστήματα απαιτούν συχνότερο καθαρισμό και λίπανση 5-6 φορές το χρόνο.

Φωτογραφίες με τις αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης – Τ82. (Επιλέξτε για μεγέθυνση).

Μπάρες ασφαλείας αφαιρούμενες με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης - Τ 82Μπάρες ασφαλείας αφαιρούμενες με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης - Τ 82

 

Τεστ κοπής της μπάρας (τύπος 72 και τύπος 82) με σιδηροπρίονο.

Η τοποθέτηση της μπάρας ασφαλείας (τύπος 82 και τύπος 80).

Γιατί ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ?

  • Γιατί τα Συστήματά μας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ και Πατενταρισμένα.
  • Γιατί δίνουμε 3 ΧΡΟΝΙΑ Εγγύηση στον Πελάτη μας.
  • Γιατί παρέχουμε την Καλύτερη Ποιότητα στην Καλύτερη Τιμή.
  • Γιατί βρισκόμαστε ΣΕ ΟΛΗ την Ελλάδα με Τοποθέτηση από Εξειδικευμένα Συνεργεία.
  • Γιατί παρέχουμε διαρκές SERVICE και τεχνική υποστήριξη.

Πιστοποιήσεις

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

 

Συστήματα ασφαλείας Βιομεταλουμίν

Μπάρες ασφαλείας αφαιρούμενες με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης - Τ 82Από το 1963 η Βιομεταλουμίν ειδικεύεται στην κατασκευή κορυφαίας ποιότητας συστημάτων ασφαλείας για κάθε χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μάς και ζητήστε προσφορά!