Πτυσσόμενο παράθυρο Αλουμινίου με Inox μεταλλικά στοιχεία Τύπος 120 Inox

  • ptyssomeno kagkelo alouminiou me inox stoixeia

Project Description

Η διάβρωση των μεταλλικών επιφανειών όταν βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και το υψηλό κόστος συντήρησης μετά την αγορά τους είναι ο λόγος για τον οποίο το πτυσσόμενο κάγκελο Αλουμινίου με Inox ψαλίδια σύνδεσης με κωδικό Τύπος 120 Ιnox , εφαρμόστηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση της φωτογραφίας.

Το υφιστάμενο παράθυρο δεν είχε παντζούρι ή ρολό, διότι ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ήθελε να απολαμβάνει το φυσικό περιβάλλον έχοντας ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα. Η ενδεδειγμένη λύση που προτάθηκε ήταν αυτή του πτυσσόμενου παραθύρου από προφίλ Αλουμινίου (ενισχυμένο με χάλυβα εσωτερικά) και μεταλλικά στοιχεία σύνδεσης (ψαλίδια) και εξαρτήματα από ανοξείδωτο υλικό, ώστε να μη χρειάζεται έξτρα κόστος συντήρησης κατά τη διάρκεια ζωής τους.

Το προϊόν Τ120 Inox αποτελεί προϊόν που παράγεται για να ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις εφαρμογής είτε πρόκειται για παραλιακές περιοχές είτε πρόκειται για περιοχές που έχουν υψηλά ποσοστά υγρασίας, και διαβρώνουν τις μεταλλικές επιφάνειες.

Δίχως κόστος συντήρησης και προϊόν που προσφέρει υψηλή ασφάλεια, το πτυσσόμενο σύστημα από προφίλ αλουμινίου με Ιnox μεταλλικά στοιχεία σύνδεσης (ψαλίδια) και εξαρτήματα , αποτελούν την ιδανική λύση προϊόντος που συστήνεται και πρέπει να εφαρμόζεται στις περιπτώσεις των παράκτιων περιοχών.