Προτεραιότητά μας η Ασφάλεια του Πελάτη μας

Με γνώμονα την ικανοποίηση και την υψηλού επιπέδου ασφάλεια των πελατών μας, εκτός από την τεράστια έμφαση που δίνουμε στον καινοτόμο σχεδιασμό και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά των συστημάτων μας, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι το άψογο SERVICE. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά από το πρώτο τηλεφώνημα. Προτείνουμε την ιδανικότερη λύση για το χώρο τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας όλους τους παράγοντες κινδύνου ή φθοράς ανά περίπτωση. Για μας, ο κάθε πελάτης είναι συγγενής Α’ Βαθμού και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι η δική του αίσθηση ασφάλειας. Μ’αυτό τον τρόπο, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν μετατραπεί στους πιο ένθερμους διαφημιστές μας.

Εδώ θα δείτε μια γενική παρουσίαση των 7 Συστημάτων μας. Επιμέρους λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του κάθε Συστήματος ξεχωριστά. Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του κάθε Συστήματος αριστερά ή στον Τύπο του στις γαλάζιες κουκίδες που ακολουθούν, θ’ανακατευθυνθείτε στην ειδική σελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να ζητήσετε μια Οικονομική Προσφορά και να κερδίσετε ΕΚΠΤΩΣΗ.

Τα Προϊόντα ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ με μια ματιά

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ -ΤΥΠΟΣ 120
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Ο τύπος Τ120 INOX είναι ένα νέο προϊόν που αποτελεί την αναβάθμιση του Τύπου 100 ως μια πρόταση για τις περιπτώσεις που η τοποθέτηση του πτυσσόμενου κουφώματος γίνεται σε παραλιακές περιοχές με υψηλές συνθήκες υγρασίας. Αποφεύγετε με αυτόν τον τρόπο την συντήρηση των ψαλιδιών (χιαστή) και μηδενίζετε το κόστος συντήρησης. Επίσης αποτελεί μια ιδιαίτερα καλαίσθητη πρόταση όσον αφορά το design, ο συνδυασμός των ΙΝΟΧ στοιχείων του, με την κατάλληλη απόχρωση της κατασκευής. Ελάχιστο πλάτος για την τοποθέτησή του στον τοίχο είναι τα 60mm περιμετρικά.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΤΥΠΟΣ 100
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Κοιμηθείτε άφοβα με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Ιδιαίτερο design και εύκολη λειτουργία μια και όλη η κατασκευή αποτελείται από ενισχυμένες διατομές αλουμινίου επιτρέποντας την άνετη κύλιση και την ανέξοδη συντήρηση. Οι κατακόρυφοι ορθοστάτες περικλείουν, ενίσχυση από 4 μπάρες Φ 4mm που περιστρέφονται ελεύθερα σε περίπτωση που υπάρξει απόπειρα κοπής τους. Κλείδωμα με κλειδαριά ασφαλείας INOX με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Η ασφάλεια που παρέχει είναι τόσο στην παρουσία σας όσο και κατά την απουσία από τον προσωπικό σας χώρο.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΛΑΜΕΣ ΧΑΛΥΒΑ-ΤΥΠΟΣ 90
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Απόλυτη ασφάλεια – Άψογη αισθητική. Η κλασική και διαχρονική λύση πτυσσόμενης πόρτας ασφαλείας κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα, προσφέροντας ασφάλεια τόσο σε οικίες-διαμερίσματα, όσο σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Αποτελεί την οικονομική λύση πτυσσόμενου κουφώματος, με ελάχιστο πλάτος τοποθέτησης 40mm περιμετρικά, αποσπώμενο οδηγό και δυνατότητα περιστροφής 180°.

ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ -ΤΥΠΟΣ 80
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Διακριτική και αξιόπιστη ασφάλεια. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων όπου υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας, ώστε να ελευθερωθεί το άνοιγμα του παραθύρου. Οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας αποτελούν την ιδανική λύση για την ασφάλιση των παραθύρων που δεν έχουν πατζούρια, ή που έχουν πατζούρια και χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση και ασφάλεια. Τοποθετούνται εξωτερικά των κουφωμάτων ή μεταξύ της κάσας του κουφώματος που φέρει το γυαλί και των πατζουριών ή ρολών.

ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ -ΤΥΠΟΣ 70
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Σταθερές μπάρες ασφαλείας ιδανικές για κάθε είδος παράθυρου όπως: κουζίνας, μπάνιου,WC, γκαράζ, βοηθητικών χώρων κλπ. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων που δεν υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας. Αποτελεί την οικονομική λύση για την ασφάλεια των παραθύρων συνδυάζοντας την λιτή και απλή αισθητική με την ασφάλεια. Οι μπάρες ασφαλείας τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο ή ακόμα και στην ίδια την κάσα του κουφώματος.

ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟ -ΤΥΠΟΣ 60
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Πρόσθετη ασφάλεια για την κυρία είσοδο. Η μελέτη και η σχεδίαση αφορά την ενίσχυση της κυρίας εισόδου (θωρακισμένης ή πιο απλής κατασκευής) όταν ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται εντός της οικίας του. Τοποθετούνται και σε μεσόπορτες εσωτερικά ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια κατά την διάρκεια του ύπνου. Οι μπάρες ασφαλίζουν με δύο πείρους έτσι ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού να είναι εύκολη η διαφυγή.

ΠΑΤΖΟΥΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ -ΤΥΠΟΣ 110
Φωτογραφίες

Περιγραφή

Το πατζούρι ασφαλείας μελετήθηκε και σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί τη λύση στις περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν ρολά ή επίσης για την αντικατάσταση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν και πτύσσονται δεξιά ή αριστερά του κουφώματος τόσο στα παράθυρα όσο και στις πόρτες. Οι διατομές των προφίλ είναι από ενισχυμένο αλουμίνιο, οι αρθρώσεις μεταξύ των φύλλων και κάσας-φύλλου είναι από ειδικό προφίλ που λειτουργεί ως μεντεσές σε όλο το ύψος του πατζουριού. Μπορεί να λάβει πολλαπλά κλειδώματα (2,4,6 κοκ), φέρει ενισχυμένα-αναρτημένα ράουλα κύλισης, και το ελάχιστο πλάτος τοίχου που χρειάζεται για να τοποθετηθεί είναι 40mm περιμετρικά.