Ποιοι είμαστεΗ ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ιδρύθηκε το 1963 με δραστηριότητα στην κατασκευή πτυσσόμενων συστημάτων ασφαλείας για πλήθος κατασκευών που αφορούν κουφώματα σε κτιριακές κατασκευές: γραφείων, καταστημάτων, δημόσιων κτιρίων, διαμερισμάτων και ανεξάρτητων κατοικιών. Ταυτόχρονα μελέτησε και ανέπτυξε ειδικές κατασκευές ώστε να αντιμετωπίσει δύσκολες και ασυνήθιστες περιπτώσεις που αφορούσαν την προστασία και ασφάλεια του πολίτη από κλοπές και διαρρήξεις.

Η εταιρία με τη μεγάλη Τεχνική εμπειρία της σε συνδυασμό με τον συνεχή εκσυγχρονισμό σε μηχανολογικό εξοπλισμό, εξέλιξε τα προϊόντα της έτσι ώστε σήμερα να διαθέτει μία πλήρη γκάμα πατενταρισμένων συστημάτων όπου η μέγιστη ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση αξιοπιστία και η συνέπεια της εταιρίας εγγυώνται την άμεση ανταπόκριση της σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την πρόληψη και προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.
Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ κατασκευάζει τα προϊόντα της με γνώμονα την εξασφάλιση και ικανοποίηση της ανάγκης του καταναλωτή για ασφάλεια και προστασία. Η Ποιοι είμαστεποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί κατά την κατασκευή τους, και η άρτια τεχνική και τεχνολογική υποδομή των εγκαταστάσεων της συνάδουν, ώστε το παραγόμενο προϊόν να ανταπεξέρχεται δυναμικές στις δυσκολότερες συνθήκες από κακόβουλες ενέργειες. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στη ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου περιλαμβάνουν ένα σύγχρονο Τεχνολογικό εξοπλισμό με συστήματα computerized και ηλεκτρονικής διαχείρισης της παραγωγής, που εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές και παραγωγικές ικανότητες, για όλα τα παραγόμενα προϊόντα από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες κατασκευές.
Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εξέλιξη, η καινοτομία, η ποιότητα και η ασφάλεια είναι λέξεις που περιγράφουν την «εταιρική φιλοσοφία» της επιχείρησης και συνθέτουν τα προϊόντα της. Οι προτάσεις των προϊόντων της ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αποτελούν λύσεις λειτουργικές και δυναμικές, που σκοπό έχουν την εξασφάλιση συγκριτικού πλεονεκτήματος έναντι των εγκληματικών ενεργειών, που απειλούν τις ζωές, και τις περιουσίες των πολιτών.

Ποιοι είμαστεΠοιοι είμαστε

 

 

 

 

 

ΕΚΘΕΣΗ: Κύπρου 8, Χαϊδάρι , Τηλ. 210 5821355